Teletekst 801

Zoeken

3.625 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (16 Votes)

Voetbal op Teletekst betekent eigenlijk Teletekst 818 en 819; dit zijn verreweg dé pagina's op NOS Teletekst die voor menig voetballiefhebbers het belangrijkste zijn. Desalniettemin staat er op Teletekst 801 ook veel informatie over de Nederlandse voetballerij; namelijk al het nieuws van de Nederlandse Eredivisie en Nederlandse voetballers staat op deze pagina vermeld. Per nieuwsitem kan men direct naar een aparte Teletekst pagina en hier het gehele nieuwsartikel lezen.

 

Teletekst 818 en 819

Waarom is pagina 818 van Teletekst nou zoveel belangrijker dan pagina 801? Veel Nederlandse voetballers zijn erg betrokken bij hun favoriete voetbalclub. Mensen willen weten hoeveel het staat bij een bepaalde wedstrijd. Op pagina 818 staat dat. Hier staat namelijk alle informatie over alle wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Als men deze pagina bezoekt is meteen duidelijk tegen wie en wanneer de favoriete club van diegene speelt. Als de wedstrijd al aan de gang is staan op Teletekst 818 ook de tussenstanden; actueel! NOS Teletekst 819 is daarna de beste pagina, hier staat namelijk de stand van de Eredivisie op. Is een wedstrijd afgelopen en heeft jouw voetbalclub gewonnen? Kijk dan snel op Teletekst 819 wat voor invloed dit heeft op de ranglijst nu jouw club er weer 3 punten bij heeft!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?