Teletekst 819

Zoeken

3.4 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

De best bezochte NOS Teletekst pagina is nummer 818. Maar Teletekst 819 is daarentegen ook gigantisch populair voor Nederlandse voetballiefhebbers. De stand van de Nederlandse voetbal competitie, de Eredivisie, wordt namelijk op deze Teletekstpagina weergegeven. Wie staat er bovenaan en gaat direct Champions League spelen of wie moet zich druk maken om degradatie te voorkomen? Alles is op Teletekst 819 te zien. Op deze pagina staan namelijk het aantal gewonnen, gelijk en verloren wedstrijden en het hierbij behorend puntenaantal per club. Uiteraard is het zo dat de voetbalclub met de meeste punten bovenaan staat. Aan het einde van het seizoen is het op Teletekst 819 duidelijk te zien wie er Champions League speelt bijvoorbeeld, en wie Europa League. Achter de clubs staat namelijk een CL, EL of iets anders waaruit direct zichtbaar is.

 

 

Teletekst 818 - Programma, tussenstanden en uitslagen

Op Teletekst 818, de meest bezochte pagina van Teletekst, draait het allemaal om het Nederlandse Eredivisie. Er staat op deze pagina voor voetballiefhebbers namelijk hele belangrijke informatie namelijk;

  • Het programma van de Eredivisie
  • De tussenstanden van wedstrijden die op dat moment gespeeld worden
  • Uitslagen van wedstrijden die de afgelopen dagen zijn gespeeld.

Als jij dus een fanatieke volger bent van een bepaalde voetbalclub kijk je per week waarschijnlijk vaker op Teletekst 818. De tussenstanden van de verschillende wedstrijden zijn perfect weergegeven op Teletekst en ze zijn ook nog eens zeer actueel. Hierom gebruiken veel Nederlanders NOS Teletekst als informatiebron voor voetbal wedstrijden. Het is niet voor niks de meest bezochte pagina natuurlijk! Om een goede weergave te geven wat voor invloed verschillende wedstrijden hebben op de stand van de Eredivisie hebben wij 1 pagina gemaakt met daarop de tussenstanden en de stand! Dat zijn dus pagina 818 en 819 bij elkaar op 1 pagina!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?