Teletekst 829

Zoeken

3.2666666666667 1 1 1 1 1 Rating 3.27 (15 Votes)

Wat Teletekst 818 voor de Nederlandse Eredivisie is, is Teletekst 829 voor de Jupiler League; het tweede niveau voetbal wat gespeeld wordt. Bij de Eredivisie is deze pagina verreweg het populairst, dit is ook het geval bij de Jupiler League. Iedereen wilt weten wat de meest recente voetbaluitslagen zijn of sterker nog; hoeveel speelt Jong Ajax momenteel tegen Cambuur Leeuwarden bijvoorbeeld? Teletekst 829 heeft namelijk naast het complete programma van de Jupiler League ook de actuele tussenstanden en voetbaluitslagen actueel in kaart!

  

Overige pagina's Jupiler League

Net zoals de Eredivisie heeft ook de Jupiler League meerdere pagina's op NOS Teletekst. Bijvoorbeeld Teletekst 830; deze pagina is op dezelfde wijze ingedeeld als de pagina voor de Eredivisie. Men kan op Teletekst 830 de stand van de Jupiler League bekijken. Gaan de tweede teams van de Eredivisie clubs, zoals Jong Ajax en Jong PSV, aan de leiding bij de Jupiler League, of zijn het toch de grotere teams uit de Jupiler League? Teletekst 830 heeft het antwoord; bekijk in 1 oogopslag wie er bovenaan de ranglijst staat wie zich zorgen moet maken om degradatievoetbal! Voor Eredivisie voetbal kan men kijken op Teletekst 818.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?